Οικολογικός Καθαρισμός ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Eιδική προσφορά γνωριμίας -30% &
επιπλέον ΔΩΡΟ βιοκαθαρισμός σε 2 μαξιλάρια.

6934910209

Καλέστε μας τώρα για να επωφεληθείτε από αυτή τη μοναδική προσφορά !!!

Ο Οικολογικός Καθαρισμός Στρώματος περιλαμβάνει 3 στάδια που εφαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση του στρώματος και τις ανάγκες σας.

Βιοκαθαρισμός - Βαθύς καθαρισμός

Τίναγμα & αναρρόφηση της σκόνης και των βιορύπων μέσα από το στρώμα με το ειδικό τιναχτήρι της Kirby και φίλτρα HEPA που εγκλωβίζουν και συγκρατούν τη σκόνη κατά 99,99%. Αφαιρούμε την οικιακή σκόνη, τα ακάρεα (ζωντανά και νεκρά) και τα περιττώματά τους που προκαλούν αλλεργίες.

Ξελέκιασμα - Λεύκανση Στρωματόπανου

Χρησιμοποιώντας καθαριστικά microsplitting διασπούμε τους λεκέδες σε εκατομμύρια μόρια και πετυχαίνουμε καταπληκτικά αποτελέσματα με μηδέν χημικό αποτύπωμα χωρίς να αφήνουμε υγρασία στο εσωτερικό του στρώματος.

Αντιαλλεργική προστασία με Alerg Stop

Εξουδετερώνουμε τα συσσωρευμένα αλλεργιογόνα μέσα στο στρώμα και εμποδίζουμε την επανεμφάνιση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δραστική ουσία του Allerg Stop που είναι 100% φυτικη, απωθεί αποτελεσματικά ακαρεα, κοριούς και ψύλλους.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών βιοκαθαρισμού και αντιαλλεργικής προστασίας, σας δίνουμε πιστοποίηση Allerg-Stop για να κοιμάστε ήσυχοι και προστατευμένοι στο πεντακάθαρο στρώμα σας.

 

Καλέστε μας στο 6934910209 για ένα δωρεάν τεστ αλλεργιωγόνων σωματιδίων ώστε να εξακριβώσουμε την κατάσταση του στρώματός σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση.

Επικοινωνία

Βραχάτι Κορινθίας

693 4910 209

274 1400 235

info@bionanoclean.gr

Πολιτική Απορρήτου