Υπηρεσίες

Αρχικός
Καθαρισμός

Για το καινούργιο ή για το  ανακαινισμένο χώρο σας. Καθαριότητα προσαρμοσμένη με γνώμονα τις ιδιαίτερες
ανάγκες σας

Επαγγελματικοί
Χώροι

Eυέλικτες λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε εταιρείας και εμπορικού χώρου 

Οικολογικός Βιοκαθαρισμός

Kαθαρισμός σε στρώματα, σαλονιού και καθισμάτων, μοκετών και χαλιών και αυτοκινήτων. Χωρίς χημικά με βραβευμένα προϊόντα

Αδιαβροχοποίηση με Νανοτεχνολογία

Αδιαβροχοποίηση υψηλής διεισδυτικής ικανότητας και ανθεκτικότητας με την επαναστατική εφαρμογή προϊόντων Νανοτεχνολογίας

Πιό Συγκεκριμένα

Τι είναι ο Αρχικός Καθαρισμός;

Για το καινούργιο ή για το  ανακαινισμένο χώρο σας. Καθαριότητα προσαρμοσμένη με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων;

Eυέλικτες λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε εταιρείας και εμπορικού χώρου.

Τι είναι ο Οικολογικός Βιοκαθαρισμός;

Kαθαρισμός σε στρώματα, σαλονιού και καθισμάτων, μοκετών και χαλιών και αυτοκινήτων. Χωρίς χημικά με βραβευμένα προϊόντα.

Αδιαβροχοποίηση με Νανοτεχνολογία. Τι είναι;

Αδιαβροχοποίηση υψηλής διεισδυτικής ικανότητας και ανθεκτικότητας με την επαναστατική εφαρμογή προϊόντων Νανοτεχνολογίας. Εφαρμογή αδιαβροχοποίησης & προστασίας, για τζάμια, είδη υγιεινής, υαλοπίνακες που βασίζεται στη νανοτεχνολογία με χρήση διαμαντιού. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η απομάκρυνση ρύπων και υπολειμμάτων από άλατα πάνω από τις κεραμικές επιφάνειες των ειδών υγιεινής ή από τις γυάλινες επιφάνειες του μπάνιου σας. Οι επιφάνειες παραμένουν καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα, η υγιεινή βελτιώνεται σημαντικά, ο χρόνος και ο κόπος για τον καθαρισμό τους ελαττώνεται στο ελάχιστο και η χρήση των καθαριστικών μέσων μειώνεται αισθητά.

Τι είναι το Microsplitting;

Η τεχνολογία microsplitting είναι η επόμενη γενιά καθαριστικών για ινώδης επιφάνειες και όχι μόνο καθώς καθαρίζουν πραγματικά γιατί εκτός από ρύπους δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα.

Το Μηδενικό χημικό αποτύπωμα σημαίνει ότι όχι μόνο θα καθαριστεί το χαλί, το σαλόνι, το στρώμα, το αυτοκίνητό σας με εκπληκτικό αποτέλεσμα αλλά θα σας δωθεί και πιστοποίηση ότι δεν θα αφήσει χημικά κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό.

Τα προϊόντα microsplitting, έχουν οικολογική τεχνολογία μοριακής μικροδιάσπασης που αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές με αντίδραση παρόμοια της σόδας με το ξύδι ενώ είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια.

Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε εδώ

Διεύθυνση

Βραχάτι Κορινθίας

Τηλέφωνο

693 4910 209

274 1400 235

Επικοινωνία